SİYAH NOKTALARDAN KURTULMAK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI

    Herkesin cilt tipi, beslenme şekli, yaşadığı koşullar ve genetik özellikleri farklıdır. Bu yüzden biz ne kadar yememize, içmemize, temizliğimize dikkat etsek de bazen sivilce ve siyah noktalara karşı koyamayız.
 Her zaman pahalı maskeler almak hem bizi hemde cebimizi yorabilir. Ben maskelerimi evde hazırlayan biriyim. Peki siyah nokta, leke veya cildimizde yer alan bu tür sorunlardan nasıl kurtulabiliriz? Bu maskeler neyle yapılıyor? Siyah nokta ve lekeler için yumurta akı maskesi yapıyorum.

MALZEMELER:
Yumurta akı
peçete

TARİFİ :
    Önce yüzümüzü, bir temizleme jeli veya sabunla yıkıyoruz. Temizlenen cildimize sarısından ayırdığımız yumurta aklarını fırça yardımıyla sürüyoruz. Her yere sürdükten sonra üzerine peçete yapıştırıyoruz. Ben sürdüğüm yere hemen yapıştırıyorum ki yumurta akı peçeteye yapışsın. Peçeteyi yapıştırdıktan sonra da fırçayla yumurta akını peçetenin üzerine sürüyoruz. 15-20 dakika kadar kuruyor. Kuruduğuna emin olduktan sonra peçeteyi yavaş yavaş söküyoruz. Tamamen çıkardıktan sonra cildimizi ılık suyla duruluyoruz. Kuruduktan biraz sonra kremleyin ki, rahatlayan gözeneklere krem dolmasın.Sağlıklı ciltler :)
                                                                              CEYDA GÜNAY

http://www.kelimedamlasi.com/2020/02/yanik-saclar-nasil-kurtarilir-sac-bakim.html
http://www.kelimedamlasi.com/search?q=bak%C4%B1m
http://www.kelimedamlasi.com/2020/02/para-biriktirmek-varyemez-tutumlu-olmak.html
http://www.kelimedamlasi.com/2020/03/ayak-topuk-catlagi-kurumus-ayak-tabani.html

Yorumlar

Popüler Yayınlar